Abu Hasan Turki, një prej pjesëtarëve të ISIS me shtetësi turke, ka publikuar një video-filmim ku kërcënon Turqinë dhe i është kundërvënë presidentit Rexhep Taip Erdogan duke thënë se Erdogan duhet të përgjigjet për veprimet e tij kundër myslimanëve.

Në këtë video flitet për shkatërrimin dhe shpërthimin e bombave në qytete të ndryshme të Turqisë, veprime që janë kryer nga ISIS. Më herët grupi terrorist ISIS ka publikuar një video ku paraqitet skena e djegies së dy ushtarëve turq të kapur rob nga ISIS në qytetin Al-Bab. Nga ana tjetër forcat turke njoftuan arrestimin e 31 anëtarëve të ISIS në qytetin Stamboll.

6 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: epavarura.com/isis-e-shpall-turqine-pjese-e-territorit-te-xhihadit-erdogan-reagon/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: epavarura.com/isis-e-shpall-turqine-pjese-e-territorit-te-xhihadit-erdogan-reagon/ […]

Comments are closed.