prostitutes

Shkatërrohet një bandë shqiptare që drejtonte një rrjet prostitucioni në veri të Firences.

Banda detyronte dhjetra vajza shqiptare të prostituoheshin në rrugë si dhe gjithashtu ata mund t’i ofronin klientëve marrëdhënie seksuale në apartamentet që menaxhoheshin nga grupi kriminal.

Mediat italiane informojnë se janë arrestuar 7 shqiptarë për akuzën e favorizimit dhe shfrytëzimit të prostitucionit.

2 COMMENTS

Comments are closed.