Një djalosh i vogël i ka shpëtuar vdekjes për mrekulli pasi iu ngul kangjella e një dere në fyt.

Shufra e hekurit 20 centimetra iu ngul pasi përpiqej të kalonte një portë për të takuar mikun e tij.

Tharathep Vanacharoenlap, 11 vjeç, u ngjit në portën e hekurit por rrëshqiti kur ishte në majë për shkak të lagështirës.

Një nga shufrat e hekurit iu ngul në qafë por fatmirësisht nuk preku arteriet. Për 10 minuta ndenji i varur në derë derisa erdhi ambulanca për ta shpëtuar.

Ngjarja ndodhi në Tailandë, dhe nën kujdesin e mjekëve, 11 vjeçari arriti të shpëtonte mrekullisht.

Gruesome. Rescue workers and passers by try to free the boy from the metal gateTharathep Wanacharoenlap is carefully taken down from the gate with the metal railing still lodged in his neck The boy held himself up by the arms for ten minutes waiting for rescue workers to arrive at the scene  Tharathep was trying to visit a friend and had to climb over the eight foot tall gate to reach him The boy is said to climb over the gate everyday and gave a thumbs up to to nurses in hospital suggesting he is going to beokay 

5 COMMENTS

Comments are closed.