Pas ndalimit të thirrjes së Ezanit në Palestinën e pushtuar, kishat në qytetin Nasre në shenjë kundërshtimi kundër ligjit racist për ndalimin e thirrjes së Ezanit nga ana e regjimit sionist, kanë transmetuar me altoparlant thirrjen e Ezanit.

Liderët e të krishterëve ortodoks në Palestinë kanë kritikuar ashpër miratimin e ligjit për ndalimin e transmetimit të ezanit nga xhamitë në Kodsin e pushtuar nga ana e qeverisë së regjimit sionist dhe këtë vendim e kanë quajtur racist. “Ndalimi i transmetimit të ezanit në xhamitë e Kodsit, ka lënduar ndjenjat e myslimanëve dhe të të krishterëve në Palestinë. Regjimi i Izraelit është i dhunshëm dhe ky ligj është bërë për të provokuar ndjenjat e të gjithë palestinezëve myslimanë dhe të krishterë”, ka thënë njëri nga klerikët e këtyre kishave.

7 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you can find 25517 more Info on that Topic: epavarura.com/izraeli-pengon-ezanin-e-xhamive-kishat-palestineze-bucasin-allahu-ekber/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More Info here on that Topic: epavarura.com/izraeli-pengon-ezanin-e-xhamive-kishat-palestineze-bucasin-allahu-ekber/ […]

Comments are closed.