Një prej gazetave amerikane ka folur mbi një komplot të regjimit sionist për aneksimin e rajonit BPLJ.

Gazeta amerikane Hufington Post shkruan, politikat hegjemoniste dhe pushtuese të regjimit sionist në territoret palestineze i ka quajtur shenja paralajmëruese dhe ka shtuar regjimi sionist përpiqet për të aneksuar 17 fshatra të rajonit BPLJ dhe kjo heq çdo mundësi për të arritur një kompromis mes izraelit dhe Palestinës. Hufington Post foli mbi programin e izraelit për shkatërrimin e plotë të fshatit të quajtur Susia në jug të qytetit Khalil dhe thotë se ky program është tregues i vazhdimit të politikave hegjemoniste të regjimit sionist në territoret palestineze. Me gjithë protestat e vazhdueshme në shkallë botërore, zyra e infrastrukturës së regjimit sionist ka njoftuar për një program strategjik për zgjerimin dhe zhvillimin e kolonive sioniste në jug të qytetit Khalil.

5 COMMENTS

Comments are closed.