Nxjerrja në treg e një loje palestineze në të cilën paraqiten dhimbjet dhe vuajtjet e palestinezëve në zonat e luftës si Gaza, ka ngjallur irritimin e madh të autoriteteve të Izraelit.

Në kohën kur populli palestinez ka mirëpritur gjerësisht lojën kompjuterike të quajtur “ Lejla dhe Lufta e hijeve”, ku prezantohen vuajtjet e popullit palestinez në Gaza gjatë agresionit 50 ditor të regjimit sionist ndaj këtij rajonit, autoritetet izraelite janë irrituar tejmase. Geliad Ardan ministër i sigurisë së brendshme të Izraelit, u ka kërkuar kompanive Google dhe Apple që të heqin këtë lojë nga shërbimet e tyre dhe të mos lejojnë shkarkimin e kësaj loje në celularë. Vlen të theksohet se nga agresioni 50 ditor i regjimit sionist kundër Gazës në vitin 2014, mbi 2300 palestinezë janë martirizuar dhe me mijëra të tjerë janë palosur.

19 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you will find 80111 more Information to that Topic: epavarura.com/izraelitet-te-irrituar-nga-loja-kompjuterike-palestina/ […]

  2. … [Trackback]

    […] There you will find 42900 additional Information on that Topic: epavarura.com/izraelitet-te-irrituar-nga-loja-kompjuterike-palestina/ […]

Comments are closed.