Ja cfarë nuk pritej të gjendej në këte pije, që për fat të keq ne e pijmë çdo ditë!

37

Në qoftë se ju pini ujë në shishe, sigurisht që nuk dini asgjë në lidhje me këtë. Në mijëra shishe u zbulua se përmbajnë parazitë të infektuar.

Qindra persona u shtruan në spital, ku  zbuluan disa simptoma parazitare të tilla si ethe, kruajtje, të vjella dhe fryrje stomaku. Pas raportit përfundimtar u mësua se kjo u ka ardhur si pasojë e pirjes së ujit me shishe.

Prandaj shumica e mjekëve këshillojnë të mos pini ujë në shishe, sepse ju mund të merrni parazitët në stomak

The post Ja cfarë nuk pritej të gjendej në këte pije, që për fat të keq ne e pijmë çdo ditë! appeared first on Jeto Shëndetshem.

Loading...