Këto foto të rralla na japin një panoramë të jetës në Palestinën e kohës osmane më shumë se 100 vjet më parë kur Perandoria dhe kalifati islam ende ekzistonin. Fotot janë bërë ndërmjet viteve 1898 dhe 1914 kur Palestina ishte e lirë dhe pjesë e sundimit osman.

foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-1 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-2 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-3 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-4 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-5 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-6 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-7 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-8 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-9 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-10 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-11 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-12 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-13 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-14 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-15 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-16 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-17 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-18 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-19 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-20 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-21 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-22 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-23 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-24 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-25 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-26 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-27 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane-28 foto-te-rralla-nga-palestina-e-kohes-osmane

12 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 53080 additional Info to that Topic: epavarura.com/ja-cishte-palestina-e-kohes-osmane-foto/ […]

Comments are closed.