Miliarderët kanë nisur të blejnë disa prej strehave që janë përgatitur në rast se bota do sulmohet nga alienët ose nëse ndodh ndonjë katastrofë ose luftë bërthamore.

Një kompani amerikane po krijon disa eko-struktura, të quajtura ‘Earthship’.

Ato shiten për 1.5 milionë dollarë dhe thuhet se janë një domosdoshmëri për të mbijetuar në planet.

Pasanikët që i kanë blerë do kenë garanci për të mbijetuar në izolim ndaj rasteve të tilla si një virus vrasës apo katastrofë bërthamore.

Secila prej këtyre strehave ka nga dy dhoma gjumi dhe dy banjo.

3 COMMENTS

Comments are closed.