Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Shpend Maxhuni, tha se urdhri për ndaljen e trenit propagandues serb e kanë dhënë krerët institucionalë të Kosovës.

Ndërsa urdhrin për të shkuar PK-ja në veri tha se e ka dhënë Drejtori i Përgjithshëm i Policisë.

Kjo deklaratë e Maxhunit erdhi si përgjigje ndaj pyetjes së deputetit të Lëvizjes Vetëvendosje Rexhep Selimi në Komisionin për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës.

1 COMMENT

Comments are closed.