oshee3-266x2001-266x2001-266x2001-266x2004

Administratori i OSHEE, Haki Mustafa, ka firmosur ditën e djeshme në 20 qershor 2017, emërimin e Florjan Gjepali, në pozicionin drejtor njësie, Njësia Kavajë, Drejtoria Rajonale e OSHEE, Durrës.

Ditën e sotme, Florjan Gjepali ka nisur detyrën e re dhe prezantimi i tij është kryer nga stafi drejtues i kompanisë OSHEE.

7 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: epavarura.com/ja-kush-eshte-kreu-i-ri-i-oshee-se-ne-durres/ […]

Comments are closed.