Mike Harris, 54 vjeç, bëri një lojë në eBay duke dashur të shohë se sa njerëz do ta hanin shakanë e tij. Ai mori një kartmonedhë 5 paund dhe e fotografoi kokëposhtë. Bashkëngjitur fotos shkruajti “Një kartmonedhë e re 5 paund e shtypur kokëposhtë. Një mundësi ekstremisht e rallë”. Ai u çudit edhe vetë kur pa sesi ofertat shkuan më shumë se 65 mijë paund.

“Morali nuk më lejon të marr këtë shumë parash, por mund të them që kam qeshur me lotë nga reagimet e blerësve”, thotë Harris. Pasi ka treguar shakanë e tij, ai thotë se nëse dikush e blen kartmonedhën, ai do të dhurojë paratë e fituara për bamirësi.

6 COMMENTS

Comments are closed.