Një qenush i humbur u la në gjendje shumë të mjerueshme në rrugë pasi u mbulua me ngjitës industrial dhe u zvarrit nëpër baltë nga disa fëmijë mizorë.

Fotot e dhimbshme të qenushit Pascal tregojnë gjendjen e tmerrshme të kafshës pas përvojës së hidhur që pësoi në Turqi.

Qeni besohet të jetë vetëm katër muajsh dhe vështirë se mund të lëvizë prej frikës dhe shëndetit jo të mirë.

3a842ce600000578-3950184-the_heartbreaking_pictures_of_pascal_the_puppy_show_him_in_horri-a-52_1479489396559 3a842d2c00000578-3950184-the_stray_puppy_was_left_for_dead_after_being_covered_in_industr-a-56_1479489396801 3a842d1900000578-3950184-the_dog_is_believed_to_be_only_four_months_old_and_could_hardly_-a-55_1479489396699 3a842d2300000578-3950184-he_was_found_near_an_industrial_estate_in_istanbul_turkey_and_is-a-54_1479489396677 3a842d0800000578-3950184-while_many_will_have_written_pascal_off_medical_staff_and_he_art-a-53_1479489396617

8 COMMENTS

Comments are closed.