Kur ecni qyteteve dhe merrni fotografi nga pamjet që ju dëshironi, shpesh nuk e mendoni se si duken ato vende nga lartë.

Këto pikëpamje ajrore janë krejtësisht interesante dhe të na lejojnë të vlerësojmë arkitekturën e këtyre qyteteve nga një kënd tjetër.

Ekipi rus AirPano ka bërë disa fotografi të jashtëzakonshme nga qielli të cilat mund t’i shikoni më poshtë.

AMSTERDAM

DUBAI

NJU DEHLI, INDI

BARCELONA

Seattle, SHBA

PARIS

Buenos Aires, ARGJENTINE

Prambanan, INDONEZI

Agra Fort, INDI

Rio De Janeiro

Varanasi, INDI

Sienne, ITALI

MEKSIKO SITI

VIENE

LIMA, PERU

TORONTO, KANADA

6 COMMENTS

Comments are closed.