Thembrat e plasaritura pas dimrit të gjatë me siguri janë diçka e tmerrshme para sezonit të sandaleve.
Kremrat e ndryshme kërkojnë shumë mund dhe të holla, e ndodh që të gjitha këto të mos japin fare rezultate.

Kështu mendoni për një zgjidhje tjetër natyrale dhe idealja është të zgjidhni limonin.

Si fillim, zgjidhni limonin që është mjaftueshëm i madh për t’jua mbuluar shputën dhe shtrydheni.

Nga lëngu i fituar përgatisni një limonadë për vete, e për rregullimin e thembrave ju nevojitet vetëm lëkura e frutit.

Në fillim do të keni një ndjenjë të çuditshme, por shpejt do të mësoheni.

Kur ta keni pozicionuar limonin që të mbulojë pjesët e vrazhda, mbathni çorapen.

Lëngu nga limoni do të heqë lëkurën e thatë.

Nevojitet që limonin ta lini të veprojë një orë, ose ta mbani gjatë natës.

4 COMMENTS

Comments are closed.