Xhamia më e madhe e Shkodrës, “Ebu Bekër” është vjedhur gjatë natës nga disa persona ende të paidentifikuar.

Kamerat e sigurisë kanë filmuar momentin e vjedhjes. Në video shihen dy persona që thyejnë hyrjen dhe marrin paratë e vendosura nga besimtarët në një arkë.
Policia thotë se ata kanë mundur të marrin një shumë të konsiderueshme parash, pasi arka nuk ishte hapur prej ditësh.

8 COMMENTS

Comments are closed.