Një qytet i vogël në Indiana, SHBA, ka mbetur pa asnjë polic, pasi çdo oficer hyri në grevë, duke pretenduar se të gjithë ishin detyruar të ndalonin zyrtarë të caktuar, pa arsye dhe sa më shumë të mundeshin.

Ata deklaruan se janë nën presion për të kryer “gjëra të paligjshme, joetike dhe imorale” nga këshilli bashkiak.

“Ne nuk mund të bëjmë më këtë – thotë ish-marshal Hill Michael Thomison- Ata nuk ishin të gatshëm të mbanin një departamentit policie dhe ta trajtonin si duhet.”

Thomison tha se anëtarët e këshillit i kishin kërkuar të kontrollonin rivalët e tyre. Ai shtoi se ata ishin munduar gjithashtu, të zotëronin të dhënat konfidenciale të policisë.

6 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you can find 45372 more Information to that Topic: epavarura.com/japin-doreheqjen-te-gjithe-policet-bashkia-na-detyron-te-bejme-gjera-te-paligjshme/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: epavarura.com/japin-doreheqjen-te-gjithe-policet-bashkia-na-detyron-te-bejme-gjera-te-paligjshme/ […]

Comments are closed.