Cili është vendi më i zakonshëm i origjinës ku emigrantët shkojnë në Mbretërinë e Bashkuar? Sipas Kombeve të Bashkuara vendin e parë e zënë indianët.

I njohur për hartat e tij të shumta, Jakub Marian, një gjuhëtar çek ka publikuar hartën e radhës, kësaj here për emigrantët. Të publikuara në “The Indipendent”, harta ka një gabim jo pak të vogël.

Shqipëria vendoset në Greqi dhe në Maqedoni, ndërsa Greqia vendoset në Shqipëri dhe Maqedonia mbetet pa hartë.

Gjuhëtari është përpjekur të tregojë hartën e emigrantëve duke rinovuar në këtë formë krizën e migrimit. Të dhënat e tij janë bazuar edhe tek të dhënat e Eurostat nga janari 2015 deri në qershor 2016.

17300-1s236mk 17300-11iu7p1

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you can find 81936 more Info to that Topic: epavarura.com/ka-dicka-qe-nuk-shkon-per-shqiperine-ne-kete-harte/ […]

Comments are closed.