Këshilltari i Donald Trump, ka deklaruar se Kajro do të jetë destinacioni i parë i vizitës së presidentit të ri të Amerikës në Lindjen e Mesme dhe në Afrikën Veriore.

Valid Fares, këshilltari i Donald Trump, kandidati që fitoi zgjedhjet presidenciale të Amerikës, ka deklaruar se Kajro do të jetë destinacioni i parë i Trump gjatë vizitës në Lindjen e Mesme dhe në Afrikën Veriore. Ai shtoi se qeveria e re e Amerikës nuk do ta harrojë Egjiptin dhe do ta mbështet atë në të gjitha fushat. Donald Trump gjatë vizitës koha e të cilës ende nuk është caktuar do të shkojë në Egjipt dhe do të takohet me Abdulfetah Al-Sisi.

10 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More Information here to that Topic: epavarura.com/kajro-destinacioni-pare-trump-ne-viziten-e-tij-ne-lindjen-e-mesme/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More Information here to that Topic: epavarura.com/kajro-destinacioni-pare-trump-ne-viziten-e-tij-ne-lindjen-e-mesme/ […]

  3. … [Trackback]

    […] There you will find 31019 additional Information on that Topic: epavarura.com/kajro-destinacioni-pare-trump-ne-viziten-e-tij-ne-lindjen-e-mesme/ […]

Comments are closed.