Peshku me dhëmbë si të njeriut është gjetur në liqenin e Michigan-it. Disa peshkatarë kanë tërhequr nga uji peshq me pamje të çuditshme, duke shkaktuar një paralajmërim për ekspertët e kafshëve të egra.

Ata janë peshq ‘Pacu’, të afërm të ngushtë të familjes së ‘Piranha’. Pronarët e tyre i lirojnë këta peshq nga akuariumet sepse rriten shumë shpejt dhe bëhen të egër.

Peshku me dhëmbë si të njeriut është gjetur në liqenin e Michigan-it. Disa peshkatarë kanë tërhequr nga uji peshq me pamje të çuditshme, duke shkaktuar një paralajmërim për ekspertët e kafshëve të egra.

Ata janë peshq ‘Pacu’, të afërm të ngushtë të familjes së ‘Piranha’. Pronarët e tyre i lirojnë këta peshq nga akuariumet sepse rriten shumë shpejt dhe bëhen të egër.

4 COMMENTS

Comments are closed.