Një imazh i mrekullueshëm është fokusuar në aparat fotografik në perëndim të Skocisë.

“Ylberi i bardhë”. Kjo fotografi u bë të dielën nga Melvin Nicholson.

Nichilson tha: “Është një ylber me ngjyra por që përbëhet nga pikëza uji të vogla të shkaktojnë mjegullën.

Është fantastike të jesh dëshmitar i një fenomeni të tillë që zakonisht mund të shihet vetëm nëse dielli është prapa teje ose e shikon atë “.

Një ylber i tillë është parë dhe në Cairgorms.

_92618536_spectre

6 COMMENTS

Comments are closed.