Zgjedhja e Donald Trump presidenti i 45-të në SHBA ka traumatizuar njerëzit nga e gjithë bota.

Njerëzi,t pas zgjedhjeve, më së shumti kanë kërkuar në gjigantin e kërkimeve Google për “Fundin e botës” dhe “Si të emigroj”.

Google Trends ka treguar se kërkimet e këtyre dy fjalive janë rritur në mas të madhe pas zgjedhjes së Trump president.

Kërkimet për “Fundin e Botës” janë rritur edhe në shkallë globale, që sugjeron që njerëzit nga vendet të ndryshme të botës janë të shqetësuar për të pasur një presidenti të tillë me kodet e bombave nukleare.

4 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: epavarura.com/kerkimet-te-shpeshta-ne-google-pas-zgjedhjeve-si-te-emigroj-dhe-fundi-botes/ […]

Comments are closed.