Qindra persona të cilët gjatë periudhës së fëmijërisë janë bërë viktimë e abuzimeve seksuale të priftërinjve katolikë në qytetin Verona të Italisë, të shtunën kanë kërkuar nga Para Françesko, lideri i katolikëve të botës, që të arrestojë dhe dënojë priftërinjtë e degjeneruar.

Agjencia e lajmeve Sputnik njoftoi se të paktën 22 persona nga fëmijët që janë abuzuar nga priftërinjtë katolikë të qytetit Verona, janë të shurdhër. Sipas këtij burimi, asnjë prej këtyre priftërinjve të degjeneruar, nuk janë arrestuar dhe gjykuar nga Vatikani. Nicola Corradi është një prej priftërinjve të akuzuar për abuzim seksual të fëmijëve, në rast të gjykimit dhe të vërtetimit të akuzave kundër tij, do të përballet me dënim nga 1-50 vjet heqje lirie.

3 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: epavarura.com/kerkohet-nga-papa-denimi-prifterinjve-katolike-te-akuzuar-per-imoralitet/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Here you will find 79552 more Info on that Topic: epavarura.com/kerkohet-nga-papa-denimi-prifterinjve-katolike-te-akuzuar-per-imoralitet/ […]

Comments are closed.