Deivid Fridmen, këshilltari hebre i Donald Trump, presidenti të zgjedhur të Amerikës, është prezantuar ambasador i ri i Amerikës në regjimin sionist.

Donald Trump, presidenti i zgjedhur i Amerikës i cili aktualisht po bënë zgjedhjen e njerëzve për drejtimin e qeverisë së ardhshme të Amerikës, Deivid Fridmen, këshilltarin e tij për çështje të Izraelit, e ka emëruar ambasador të ri të Amerikës në regjimin sionist. Trump të enjten ka deklaruar se lidhje mes Izraelit dhe SHBA-ve, është e thellë dhe do të sigurohet se gjatë mandatit të tij presidencial nuk do të krijohen kurrfarë tensione në marrëdhëniet Uashington-Tel Aviv

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you can find 51012 additional Info on that Topic: epavarura.com/keshilltari-hebre-donald-trump-ambasadori-ri-amerikan-ne-izrael-anti-palestinez-dhe-anti-iranian/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Here you can find 97822 more Info on that Topic: epavarura.com/keshilltari-hebre-donald-trump-ambasadori-ri-amerikan-ne-izrael-anti-palestinez-dhe-anti-iranian/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Find More on on that Topic: epavarura.com/keshilltari-hebre-donald-trump-ambasadori-ri-amerikan-ne-izrael-anti-palestinez-dhe-anti-iranian/ […]

Comments are closed.