Këshilltari i Trump për politikën, Shannon Burns është shprehur mjaft entuziast se Donald Trump do të jetë Presidenti i ri amerikan.

Shannon BurnsDuke folur për “News 24”, ai tha se me fitoren e Trump marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe SHBA-ve do të forcohen edhe më shumë.

Edhe pse ai tha se nuk mund të fliste në emër të Trump theksoi se në Shqipëri ka shumë të korruptuar që drejtojnë vendin.

“Ne do t’i largojmë të korruptuarit. Me Shqipërinë do të ngushtojmë marrëdhëniet. Ajo që them unë është se do t’i japim fund korrupsionit të Sorosit në Shqipëri”, tha Burns.

8 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: epavarura.com/keshilltari-trump-korrupsioni-soros-te-marre-fund-ne-shqiperi-terbohet-edi-rama/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Here you can find 91756 additional Information to that Topic: epavarura.com/keshilltari-trump-korrupsioni-soros-te-marre-fund-ne-shqiperi-terbohet-edi-rama/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Read More Info here to that Topic: epavarura.com/keshilltari-trump-korrupsioni-soros-te-marre-fund-ne-shqiperi-terbohet-edi-rama/ […]

Comments are closed.