Siç mund ta shihni edhe në foto, shalqiri është jashtëzakonisht i ushqyeshëm dhe i shëndetshëm dhe për këtë arsye do të duhej të ishte regjim i ushqimit tuaj.

Si të dini që keni zgjedhur shalqirin e vërtetë? A keni blerë para pak kohësh shalqi i cili ka pasur të çara brenda në zemër të tij?

Nëse vëreni të çara në pjesën e ushqyeshme të kësaj peme, menjëherë hidheni poshtë!

Kjo tregon që shalqiri është prodhuar në mënyrë artificiale dhe nuk është i shëndetshëm për t’u ngrënë.

Shalqinjtë me të çara në mes kanë lidhje me tumoret dhe me çrregullimet neurologjike, prandaj duhet të rrini sa më lart tyre. /Telegrafi

2 COMMENTS

Comments are closed.