Dy super- kulla do të pastrojnë ajrin e qytetit te Nanjing, Kinë, me 1100 pemë dhe 2.500 shkurre dhe bimë

Ndërtimi i tyre do të përfundojë në fund të vitit 2018 duke tejmbushur zonën me 1100 pemë nga 23 llojet lokale, si dhe 2500 shkurre dhe bime që do të instalohen për të pastruar ajrin e qytetit duke prodhuar 600 metër katror oksigjeni çdo ditë.

Përveç kësaj, kalimtarët dhe turistët do të përballën me një pamje që lë pa frymë.

Ndërtesat, natyrisht, do të përfshijë më shumë se vetëm bimë. Kulla shtatlartë do të mbajë zyra, një muze, një shkollë arkitekturë të gjelbër dhe kafene. Dhe në kullën e dytë do të ndërtohet në hotel i gjelbër.

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 75653 additional Information to that Topic: epavarura.com/kina-nderton-historine-pylli-pare-vertikal-ne-2-kulla-furnizon-zonen-oksigjen/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: epavarura.com/kina-nderton-historine-pylli-pare-vertikal-ne-2-kulla-furnizon-zonen-oksigjen/ […]

Comments are closed.