Gatime LIFESTYLE Shëndeti

Kjo është arsya pse ju ndiheni të uritur vazhdimisht

E ashtuquajtura uria nervoze, është gjendja në të cilën ju ndiheni vazhdimisht të uritur dhe keni nevojë të hani diçka. Mirëpo cilët janë faktorët që e shkaktojnë këtë gjendje?
Disa nga faktorët më kryesorë janë pikërisht ankthi, stresi dhe mërzia. Gjithashtu edhe ndjenja e ndonjë shqetësimi mund të çoj në një dëshirë të pankontrllueshme për të ngrënë ushqim.
Krahas këtyre faktorëve edhe AND-ja e një personi është një nga shkatarët e kësaj gjendjeje apo këtij çrregullimi.
Gjithsesi, ju duhet të detektoni me kujdes, se cilat janë shkaqet në mënyrë që ta menaxhoni çrregullimin dhe të bëni diçka për ta parandaluar atë.
Shperndaje lajmin Kjo është arsya pse ju ndiheni të uritur vazhdimisht appeared first on Kosova Post.