Forcat policore në Abu Dabi janë pajisur me makinat shumë të shtrenjta, Lykan Hypersport.

Me këto vetura që kushtojnë nga 3.4 milionë dollarë secila, është pothuajse e pamundur që keqbërësit të ikin nga policët, transmeton Telegrafi.

Veturat e reja të Policisë në Abu Dhabi kushtojne nga 4.3 milione dollare foto 2

Të punuara nga VV Motors, këto Porsche 3.8-litra që kanë 770 kuajfuqi, shpejtësinë nga zero deri në 100 km/h e arrijnë për 2.8 sekonda.

Me shpejtësi maksimale që arrin në 386 kilometra në orë, këto janë një ndër veturat më të shpejta në botë.

Për këtë shpejtësi dhe luks, vetura është aq e shtrenjtë sa që mund të krahasohet me vlerën e dy Bugatti Veyron.

7 COMMENTS

Comments are closed.