Kjo ndodhë nëse e përqafoni një qen të pastrehë (Foto)

8
64

 

Çfarë do të ndodhte nëse do ta përqafonit një qen të pastrehë?

Është shumë normale për një qen të shtëpisë të preket, ledhatohet apo të përqafohet nga pronari i tij.

Sidoqoftë, një qen i pastrehë ka një jetë shumë të vështirë dhe asnjëherë nuk e ka marrë këtë ndjenjë ngrohtësie, transmeton lajmi.net

Çfarë ndodhë kur qentë marrin ‘’përqafimin e parë’’?

‘’Unë kam tentuar të afrohem edhe me fjalë edhe me gjuhën e trupit me qentë e pastrehë. Duke u munduar t’i njoh ata…disa kanë leh, të tjerë kanë qenë të shoqëruar, disa jo. Dhe më në fund i mora në përqafim një nga një,’’ tha një person i cili e kishte bërë këtë veprim.

Kjo është ngrohtësia të cilën nuk janë njohur ata asnjëherë më parë në jetën e tyre.

‘Përqafimi i parë’ është projekt i cili shpërndan ngrohtësi, lumturi, siguri, për qentë e pastrehë. /Lajmi.net/

Screen Shot 2017-03-05 at 12.44.45 AM

Screen Shot 2017-03-05 at 12.45.07 AM

Screen Shot 2017-03-05 at 12.46.06 AM

Screen Shot 2017-03-05 at 12.45.58 AMScreen Shot 2017-03-05 at 12.45.42 AM

Google search engine

8 COMMENTS