Si gjithnjë e për shumë çështje, ka shumë paragjykime ndaj grave, ku ndër të tjera përfshihen dhe veshja apo moda.
Frymëzuar nga këto konsiderata, u krijua “Koleksioni i Motrave” përmes të cilit dizenjues nga studioja Kaftan ofrojnë harmoninë e diversitetit, duke paraqitur dy shprehje autentike vizuale që edhe pse janë në dukje të ndryshme, shkrimet së bashku në mënyrë unike.
Respektimi i diversitetit, liria e zgjedhjes, mirëkuptimi, toleranca, dashuria dhe pranimi, janë disa nga cilësitë më fisnike të qenies njerëzore që Studioja Kaftan demonstron me guxim përmes artistikës së saj duke vepruar në sferën e dizajnit të modës. //

 

12 COMMENTS

Comments are closed.