Dhjetëra kolonë sionistë të përkrahur nga forcat e policisë izraelite kanë hyrë nga porta perëndimore e xhamisë Al Aksa dhe kanë kryer ofeza ndaj këtij vendi të shenjtë.

Një grup prej 30 kolonësh sionistë hynë në xhaminë Al Aksa, të shoqëruar edhe nga një rabin çifut i cili filloi të mbante një fjalim anti-islamik që shoqërohej me parulla anti-islame si dhe me sharje dhe ofeza ndaj xhamisë Al Aksa. Besimtarët palestinezët të ndodhur në xhami, reaguan ndaj këtij veprimi dhe u përleshën me kolonët dhe forcat e policisë izraelite.

13 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 66348 additional Information to that Topic: epavarura.com/kolonet-sioniste-sulmojne-xhamine-al-aksa-2/ […]

Comments are closed.