Kolonët sionistë kanë sulmuar xhaminë Al Aksa të përkrahur edhe nga forcat e sigurisë së Izraelit.

Pasi hyn në xhaminë Al Aksa sionistët janë përballur me protestat e palestinezëve dhe mësohet se ka pasur të plagosur nga dyja palët. Agjencia Tasnim e lajmeve njofton se edhe forcat e regjimit sionist janë futur në ambientet e xhamisë Al Aksa dhe kanë janë përleshur me qytetarët palestinezë. Ky burim njoftoi për shkeljen e dinjitetit të xhamisë Al Aksa nga forcat e regjimit sionist të cilët janë futur në sallën e kësaj xhamie. Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Kulturën (UNESCO) ka miratuar një rezolutë, e cila nuk njeh asnjë referencë të lidhjeve hebraike me një ndër vendet më të shenjta në Kods.

4 COMMENTS

Comments are closed.