Kolonët sionistë sulmojnë xhaminë e profetit Jusuf

12
65

Qindra kolonë sionistë të përkrahur nga ushtarët sionistë kanë sulmuar xhaminë e hz. Jusuf (as) në veri të BPLJ.

Sipas ueb sajtit palestinez Sefa, 1600 kolonë çifutë dhe ekstremistë të martën me mbështetjen edhe të ushtarëve të regjimit sionist kanë hyr në xhaminë e hz. Jusuf në Nablus, duke organizuar ceremoni herbeje brenda kësaj xhamie dhe si rezultat janë zhvilluar përleshje midis tyre dhe palestinezëve, ku dhjetë palestinezë kanë rezultuar të lënduar.

Google search engine

12 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you will find 42045 more Info on that Topic: epavarura.com/kolonet-sioniste-sulmojne-xhamine-e-profetit-jusuf/ […]

Comments are closed.