Kur krokodili është i uritur nuk mendohet dy herë as kur bëhet fjalë për të gëlltitur një breshkë.

Foto mjaft interesante janë kapur në Parkun Kombëtar të Afrikës së Jugut nga Lisl Moolman, e cila ndodhej në pushime me familjen e saj.

Krokodili tentonin fillimisht ta kafshoi breshkën, por kur kupton se ishte mjaft e vështirë për ta bërë këtë, ai fillimisht e lëshon në ajër si një “top futbolli” dhe më pas e gëlltitë atë.

3 COMMENTS

Comments are closed.