Një telefon celular i fshehur, gati i pagjetshëm. Fotoja po bën xhiron e uebit dhe është ndarë nga mijëra persona.

 

Në imazh gjenden pak objekte; një tavolinë e bardhë, një tapet me lule dhe një celular. Gjejeni!

cel2

cel3

4 COMMENTS

Comments are closed.