Updatet e fundit që ka bërë instagrami vërtet po i fusin frikën një pjese shumë të madhe të përdoruesve.

Dhe kësaj rradhe bëhet fjalë për njoftime të cilat vijnë nëse dikush ju bën screenshot fotove tuaja në Instagram.

Megjithatë, Instagram ka konfirmuar se njoftimet i dërgohen përdoruesit kur dikush i ka bërë screenshot fotos ose videos të tyre që zhduket dhe ua ka dërguar drejtpërsëdrejti një tjetër përdoruesi.

Kjo metodë e cila është përfolur shumë në Twitter është e njohur dhe për përdoruesit e Snapchat./

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: epavarura.com/kujdes-instagram-tani-ju-spiunon-nese-beni-screenshot-dikujt/ […]

Comments are closed.