Kompania Apple dje lançoi “IOS 10” për konsumatorët e saj, pas presioneve të pa ndërprera nga konkurrenti tashmë i zakonshëm Samsung. Por kësaj radhe bëri disa lëshime sepse qysh në orët e para pas lëshimit në sistem të IOS 10, nuk vonuan ankesat nga konsumatorët. Këta të fundit paknaqësitë e tyre filluan ti shfaqin ne rrjetin social Twitter duke postuar:

 

 

apple

Nuk vonoi Apple kërkoi falje:  doli me komunikatë për shtyp doke konfirmuar gabimin dhe njëkohësisht njoftoi konsumatorët se gabimi është larguar dhe se mund të vazhdojnë me përditsimin e paisjeve pa problem. Të gjithë ata të cilët janë prekur nga ky defekt, duhet të përdorin Itunes pë ti rikthyer shënimet personale.

8 COMMENTS

Comments are closed.