Në ditët e sotme, janë të shumtë njerëzit që e humbasin mjetin e tyre celular për shkak të vjedhjeve apo të pakujdesisë. Vjedhjet e telefonave po shtohen çdo ditë në ambiente të ndryshme. Kemi hasur raste të vjedhjeve në autobus, në rrugë apo në restorant.

Së fundmi, po qarkullon një mënyrë e re se si mund t’jau vjedhin celularin. Vetëm një moment shpërqendrimi dhe zhduket.

2 COMMENTS

Comments are closed.