Sipas Qendrës Shkencore të Gjenetikës tek Universiteti Utah, në SHBA, larja shpesh mund të dëmtojë mikroorganizmat, bakteret dhe viruset që gjenden në trupin e njeriut.

Këto mikroorganizma janë të rëndësishme për shëndetin, dhe sipas ekspertëve, përçarja e ekosistemeve mikrobiale mund të ketë pasoja në sistemin imunitar, të tretjes, madje edhe në zemer.

Let’s block ads! (Why?)

6 COMMENTS