Shpesh kur blejë produkte kozmetike, nuk i lexojmë me kujdes udhëzimet e përdorimit apo afatin e skadencës.

Por kjo mund të na dëmtojë lëkurën, flokët apo qerpikët nëse ne abuzojmë dhe e përdorim një produkt kozmetik të caktuar për më shumë kohë se sa ai e ka të paracaktuar.

A e dini se çfarë nënkupton ky simbol në çdo produkt që ju blini?!

makeup05-landscape-3-x-2makeup04-landscape-3-x-2makeup03-landscape-3-x-2makeup02-landscape-3-x-2

Kjo tregon se deri në sa muaj pas hapjes duhet ta përdorni këtë produkt. Pra nëse shënon ’12 M’ atëherë do të thotë që mund të përdoret deri në 12 muaj pas hapjes, e kështu me radhë për çdo shifër të shënuar në produktet e caktuara.

7 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Information on that Topic: epavarura.com/kujdes-produktet-kozmetike-ju-demtojne-nese-nuk-dini-kuptimin-e-kesaj-shenje/ […]

  2. … [Trackback]

    […] There you will find 67132 additional Information to that Topic: epavarura.com/kujdes-produktet-kozmetike-ju-demtojne-nese-nuk-dini-kuptimin-e-kesaj-shenje/ […]

Comments are closed.