Me rastin e Ditës së Europës, në Shkodër, është organizuar nje koncert, ku në mesin e të pranishmëve ishin edhe Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama dhe ambasadorja e BE-së, Romana Vlahutin. Gjatë kohës sa po zhvillohej koncerti, filloi thirrja e Ezanit. Dirigjenti Kujtim Alija e ndërpreu menjiherë koncertin, për ta respektuar atë, e për ta vazhduar më vonë.

Ky gjest i dirigjentit Alija ia ka tërhequr vëmendjen edhe kryeminsitrit Rama, i cili e vlerësoi veprimin e dirigjentit. Ai tha se edhe pse ishte rastësi, dukej sikur të ishte e programuar, dhe se kjo tregon për vlerat e harmonisë që ka Shkodra.

5 COMMENTS

Comments are closed.