Kuptimi i 5 ëndrrave më të zakonshme që shohim

3
92

Shumë psikologë kanë hequr dorë nga shpjegimi i ëndrrave, por dikush ka vendosur të flasë për to. Psikologu Ian Wallace ka shpjeguar rreth 150,000 ëndrra të ndryshme gjatë 30 viteve praktikë.

Ai ka krijuar një listë prej pesë ëndrrave më të zakonshme që shohin njerëzit dhe çfarë domethënie kanë ato – dhe çfarë veprimesh duhet të ndërmerrni në jetën e vërtetë më pas.

1. Të shohësh ëndërr dhomë të papërdorur

Çfarë do të thotë: Dhomat në shtëpi përfaqësojnë aspekte të ndryshme të karakterit tuaj. Të gjeni një dhomë të papërdorur në ëndërr do thotë se ju jeni duke zbuluar një talent për të cilin nuk kishit njohuri më parë.

Çfarë të bëni: Eksploroni talentet tuaja.

2. Të mos mund të ndezësh veturën

Çfarë do të thotë: Vetura përfaqëson aftësinë tuaj për të bërë progres të vazhdueshëm përpara, drejt një qëllimi të caktuar. Në jetën e vërtetë, ju ndjeheni sikur nuk e keni kontrollin e plotë mbi rrugën tuaj drejt suksesit.

Çfarë të bëni: Relaksohuni dhe lejoni instinktet tuaja që ta gjejnë rrugën e duhur drejt suksesit, transmeton Gazeta Express.

3. Të biesh

Çfarë do të thotë: Të shohësh ëndërr duke rënë nga diçka tregon se po vareni shumë nga një situatë e veçantë në jetë. Ju keni nevojë që të relaksoheni.

Çfarë duhet të bëni: Në vend se të brengoseni rreth humbjes së kontrollit, nganjëherë ju thjeshtë duhet të besoni në vetvete dhe të lini gjithçka të bjerë në vendin e vet në mënyrë natyrale.

4. Të fluturosh

Çfarë do të thotë: Të jesh në gjendje të fluturosh në ëndërr do të thotë se ju e keni liruar veten nga disa rrethana të cilat ju kanë munduar në jetën e vërtetë.

Çfarë të bëni: Asgjë, ju e keni liruar veten nga gjërat e sikletshme në jetë, duke marrë vendime të duhura.

5. Të të ndjekë dikush

Çfarë do të thotë: Ekziston një problem në jetën reale me të cilin dëshironi të përballeni por nuk dini se si.

Çfarë të bëni: Përballuni me çdo problem që keni në jetë!

Google search engine

3 COMMENTS

Comments are closed.