Këtë incident nuk ndodh ka shohim shpesh, megjithatë ka nga ata shofërë që nuk dinë se ku kalojnë gomat e makinës. Në Montana të Shteteve të Bashkuara, një shofer e ka kryer një manovër të gabuar, ka rënë poshtë rrugës dhe e ka shpërthyer një hidrant.

Megjithëse hapësira e platformës ishte shumë e madhe, ai ka shkuar në skaj dhe ka injoruar linjat me ngjyrë të kuqe. Për pasojë, Toyota Sienna ka mbetur e rrotulluar në rrugë.

Për më keq, mbi veturë binte vrushkulli i fuqishëm i ujit, që dilte nga hidranti që u shpërthye me këtë rast. Nuk bëhet e ditur gjendja shëndetësore, e të përfshirëve në këtë aksident të pa pritshëm.

https://youtu.be/hMnZzrL41Qo