Modeli i sytheve dhe dredha mbi shenjat e gishtave tuaj përcaktohet 3 muaj para se të lindni. Ju mund të gërvishtni shenjat e gishtërinjve kur priteni me diçka, ose t’i humbni përkohësisht nga nga konsumimi, prekja e acideve apo gjendje të caktuara të lëkurës, por shenjat e humbura të gishtërinjve do të rriten sërish brenda një muaji. Teksa plakeni, lëkura në majën e gishtave tuaj bëhet më pak elastike dhe kreshtat më të trasha. Kjo s’do të ndryshojë gjurmët e gishtave tuaj, veçse ato janë më të vështira për t’u skanuar, apo marrë një kopje të tyre.

4 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Info to that Topic: epavarura.com/kuriozitete-mund-te-ndryshojne-shenjat-e-gishterinjve-gjate-jetes/ […]

Comments are closed.