Universiteti i Torontos  është duke ofruar kurs falas në Psikologji. Ky kurs do të nxjerrë në pah eksperimentet më interesante të fushës së psikologjisë , duke diskutuar zbatimet e këtyre studimeve për të kuptuar mendjen edhe sjelljet e njerëzve..

Në fund të këtij kursi do të keni përfituar një shpjegim dhe kuptim më të mirë të asaj çka juve jeni dhe mënyrës se si punoni. Kursi do të filloj me 12 Dhjetor 2016. Gjuha në të cilën do të zhvillohet kursi është anglisht dhe pjesëmarrja është falas.

Si të regjistrohesh:

  • Shko në website-n e Coursera duke klikuar këtë LINK
  • Krijo një llogari duke bërë SignUp
  • Kërko kursin
  • Zgjidh “Register Now” për të filluar

7 COMMENTS

Comments are closed.