Është çaji “Essiac”, një përzierje e përbërësve të bimëve që shumë pacientë me kancer pretendojnë se i ka ndihmuar ta mposhtin kancerin.

Çaji “Essiac” është një formulë tradicionale amerikane.

Ajo u zbulua nga infermieria Rene Caisse me origjinë nga Kanadaja, dhe ky trajtim natyral i kancerit u përsos me studime të tjera klinike nga Dr Charles Brusch, mjek personal i Presidentit John F. Kennedy.

Ai mund të heqë në mënyrë efektive toksinat dhe mbeturinat, duke lejuar rinovimin e qelizave. Kjo përzierje çajrash mund të gjendet në farmaci, ose të porositet jashtë shtetit.

Çaji “Essiac” është një përzierje rrënjësh, e cila është përdorur edhe për të trajtuar probleme të tjera të rënda shëndetësore si sëmundjet gastrointestinale, diabeti dhe madje edhe AIDS.

Përzierja origjinale “Essiac” është e përbërë nga këta: rrënjë rodheje, lëpjetë, rrënjë raveni, por një produkt i ngjashëm i njohur si “Flor Essence Essiac” ka përbërës të njëjtë, plus të tjera shtesë si: lakërishte, tërfili i kuq dhe leshterik.

Let’s block ads! (Why?)

5 COMMENTS