Një kamer e fshehtë në pyll e një djali, ka zbuluar foto të pazakonta. Qëllimi i tij ishte për të fotografuar momente të lëvizjeve të kafshëve por ajo që pa e la pa fjalë. Djali kur pa kamerën u befasua kur u shfaq, një burrë lakuriq. Ata ia dorëzuan fotot menjëherë policisë.

21-vjeçari rrëfeu se kishte marrë LSD(droge). Ai shtoi se e kishte ndjerë menjëherë efektin e saj dhe ishte kthyer në një tigër siberian.

Ai i tha policisë se personaliteti i tij i vërtetë ishte zgjuar dhe se kishte patur gjithmonë lidhje me atë kafshë. Marek rrëfeu se ai kishte nuhatur një aromë dhe kishte filluar ta ndiqte.

Për 8 orë besohet se ai ka udhëtuar 17 kilometra përreth kufirit të Republikës Çeke, në zonën e pyllit. Për shkakun se ai nuk kishte patur drogë me vete, nuk u dënua dhe nuk u përball me akuza të tjera.

 

9 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: epavarura.com/la-kameren-e-fshehte-ne-pyll-befason-pasi-sheh-qefoto/ […]

Comments are closed.