Një student, viktimë e abuzimit seksual nga mësuesja e tij ka fituar 6 milionë dollarë dëmshpërblim.

Studenti nga Kalifornia ka fituar këtë shumë rekord dëmshpërblimi pasi nga marrëdhënia që kishte pasur me mësuesen, ajo mbeti shtatzanë. Studenti John BB Doe, tha se administratorët dhe mësuesit e dinin mbi aferën dhe bënë një sy qorr.

Ata u takuan disa herë, bën seks të pambrojtur dhe mësuesja 31 vjeçare mbeti shtatzanë, shkruan Mirror. Mësuesja u burgos vetëm 2 muaj pasi solli në jetë një vajzë.

6 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you can find 22049 more Information to that Topic: epavarura.com/la-mesuesen-shtatzane-fiton-6-milione-usd-demshperblim/ […]

Comments are closed.