Ushtria po kontrollon policinë përpara parlamentit. Tanket po marshojnë në Urën e Bosforit. Xhetët ushtarakë po fluturojnë mbi qytetet kryesore!
Asnjë njoftim ng media turke, ndërsa Facebook dhe Tuittër nuk funksionojnë si në raste emergjente.

Një dëshmitar thotë se i ka thënë një ushtar që të futej në shtëpi sepse ushtria po merrte pushtetin në dorë. Por nuk ka asnjë konfirmim për këtë.
Ka edhe zëra që mund të jetë në përgjigje të ndonjë alarmi për sulm terrorist.
Ngjarja mbetet në zhvillim.

7 COMMENTS

Comments are closed.